Posted on 20. juli 2010, 00:25, by Godtsulten, under
Opskrifter.
I den vanvittigt store Carrefour, hvor jeg i øjeblikket gør mine daglige indkøb, faldt mit blik tilfældigt på et glas asparges. Indholdet var dog ikke som det plejer fra Kina eller Peru – sidstnævnte er vist endda blevet verdens største producent af asparges pga. særlige klimatiske forhold, der gør dem i stand til at producerere året rundt – næh, de […]
Jeg kan godt lide æggesalat. Ikke med K på, men hjemmelavet på store økologiske æg, friskrørt mayonnaise, en rigtig god karry og masser af dild. Så minder den godt nok ikke meget om de æggemadder i Magasin, der var en obligatorisk del af barndommens strøgture med farmor. Men det gør nu ikke så meget. Æggesalat […]
Det er interessant, hvordan et lille land som dette, både kan fostre en så ringe madkultur og så visionære og talentfulde kokke som Redzepi og de ekstremt mange andre, der huserer på restaurationsscenen herhjemme i øjeblikket. Man må håbe, at deres succes kan smitte lidt af på de hjemlige kødgryder. Ikke at vi alle skal […]
De her røde stikkelsbær kunne jeg ikke stå for. Og straks meldte der sig en lyst til at lave stikkelsbærgrød, hvilket egentlig var lidt mærkeligt, for det har jeg ikke prøvet at lave før. Men hvad kunne man tilføre som en ekstra smagsgiver udover den sædvanlige sukker og vanille? Kille Enna har en opskrift på […]