Hvis du er et sødt og rart menneske…og det ved jeg jo, at du er…så sender du lige en stemme min vej på en af de opskrifter, jeg har sendt ind til en avocadoolie konkurrence. Jeg ville blive så glad… Man må sende tre opskrifter ind til konkurrencen. Men i første omgang er det blevet til to. […]
Tags:
avocado,
avocadoolie,
grillet avocado,
koldrøget spegeskinke,
konkurrence,
kylling,
kyllingesalat,
parisiennejern,
parmesan,
røget spegeskinke,
spegeskinke,
trøffelolie 4 Comments |
Read the rest of this entry »
Smørrebrød er for os danskere uløseligt forbundet med frokost, men der er faktisk ikke nogen grund til ikke også at gøre brug af denne velkendte form til aftensmaden, specielt som en forret. Til gengæld siger det næsten sig selv, at man nok bør undgå de mest velkendte klassiskere fra frokostbordet, pompøse eller ej. Lad dig i stedet inspirere af […]
Den her hvide chokoladeganache smager så godt, at man tror, det er løgn. Det er en dessert, jeg har udviklet på over nogle gange, men nu tror jeg, at den er ved at være der. De danske blåbær smager bedst, men ganachen kan friste i en grad, så man bliver lokket til sydamerikanske varianter uden for sæsonen. Isen, som […]
Tags:
blåbær,
blåbær-stjerneanis is,
blåbæris,
chokoladeganache,
Dessert,
estragon,
ganache,
havreknas,
hvid chokolade,
hvid chokoladeganache,
Opskrift 2 Comments |
Read the rest of this entry »