Posted on 26. oktober 2009, 22:52, by Godtsulten, under
I yderkanten.
Endnu et genialt indslag fra den fantastiske impovisationsgruppe Improv everywhere. Denne gang i et supermarked, hvor 6 skuespillere pludselig bryder ud i et musical-nummer om ømhed mellem frugter. Måske man kunne få danskerne til at spise frugt og grønt, hvis der var mere af den her slags i den lokale døgnNetto og Irma City.
Posted on 25. oktober 2009, 22:41, by Godtsulten, under
Anbefaling.
I morgen den 26. oktober skyder den allestednærværende vinskribent Rasmus Holmgård sit nye madprojekt i gang og åbner dørene til Weinerei am Holsteinstraße. Konceptet er vist af Berlinsk oprindelse og går i al sin enkelhed ud på, at man ved døren betaler den beskedne sum af 20,- kr. og herfor kan nyde et måltid mad med vin. Føler man, […]
1½ år, 1 michelinstjerne, 1 truende konkurs og 1 kr. er der gået siden Thomas Herman og Grønlykke familien kunne slå dørene op til det nye madmekka Nimb i Tivoli. Og med overskriften afslutter Jacob Grønlykke sit forord til denne bog. Udråbet er selvfølgelig i første gang møntet på Thomas Herman, men sikkert også lidt på […]
Dansktoppen er en ny kategori her på bloggen. Her vil der blive sat fokus på de bedste danske rå- og fødevarer. Idéen til dette nye tiltag kom efter en kommentar, jeg fornylig fik på et tidligere indlæg. Indlægget handlede om den såkaldte Kammerskinke, en af de nye danske lufttørrede skinker, altså en skinke der har kastet blikket sydpå og taget ved […]
Posted on 5. oktober 2009, 00:09, by Godtsulten, under
Opskrifter.
Postejer og patéer er en af de mange retter, som meget få efterhånden giver sig i kast med selv at lave. Et fremragende eksempel på det klassiske køkkenhåndværk, der er gået i glemmebogen herhjemme. En postej som denne på andelever er fremragende gæstemad. Det er rimelig enkelt, hurtigt at tilberede, billigt, men særdeles raffineret, ikke mindst fordi det er […]