Archive for februar 2010

Pimp my soup!

Blomkålssuppen er en klassiker, der er fin og elegant i sig selv. Men skal der lidt ekstra swung over, er det bare at blende et par friske østers i, og straks står du med ren luksus, der kalder på gæster og champagne. Blomkålssuppe med østers (som forret ca. 6 pers.) ½ blomkålshoved, 500-600 g 1 […]

Jamie Oliver vinder TED pris

Siden 2005 har den amerikanske non-profit organization TED hvert år uddelt $100.000 til 3 forskellige mennesker med en idé eller et ønske af ekstraordinær karakter, der kan hjælpe til at gøre verden til et bedre sted. Pengene er beregnet på at få personens ønske til at gå i opfyldelse. Fra og med i år uddeles TED prisen kun […]

Foodpairing 5 – fennikelsalat med gin

Et besøg på den tidligere anbefalede hjemmeside foodpairing.be gav inspiration til denne lille variation over en klassisk fennikelsalat. Fennikelsalat med to slags citrus og gin-vinaigrette (4 pers.) 1 stort fennikelhoved 1 citron 1 mandarin 2 spsk god olivenolie 2 tsk gin, gerne Hendrick’s 1 tsk citronsaft Havsalt og friskkværnet sort peber Citrontimian Skær fennikel i […]