Har altid været fascineret af mennesker, der tager deres håndværk alvorligt og tager sig tid til at udføre det ordentligt. Som The Doughnut Vault i Chicago, der tilsyneladende har sat for at lave en god doughnut og ikke andet. Et glimrende eksempel på, at rigtig mange af os gerne vil gå en omvej for produkter udført med […]
Som jeg før har skrevet om her på bloggen, så var min egen indre redaktionelle linje tidligere, at jeg kun skrev om det, jeg fandt spændende, interessant og af høj kvalitet. Hvis jeg for eksempel modtog et produkt, som jeg ikke helt synes holdt, så skrev jeg bare ikke om det. Årsagen var primært tidsmæssig, men […]
Tags:
Alberto K,
AOC,
Bent Christensen,
Claes Bech Poulsen,
Dragsholm Slot,
Falsled Kro,
formel B,
Frederikshøj,
Geranium,
Henne Kirkeby Kro,
Herman,
Kogebog,
Mallings & Schmidt,
Mielcke & Hurtigkarl,
Noma,
Ny Nordisk Gasttronomi,
ny nordisk mad,
Politikens Forlag,
Saison,
Søllerød Kro,
Ti Trin Ned,
Villa Vest 7 Comments |
Read the rest of this entry »