Æggesalat
Jeg kan godt lide æggesalat. Ikke med K på, men hjemmelavet på store økologiske æg, friskrørt mayonnaise, en rigtig god karry og masser af dild. Så minder den godt nok ikke meget om de æggemadder i Magasin, der var en obligatorisk del af barndommens strøgture med farmor. Men det gør nu ikke så meget.
Æggesalat (1 pers.)
2 æg
1 tsk karry
1 stor spsk mayo (meget gerne hjemmerørt)
Dild
Havsalt og friskkværnet sort peber
Brød & smør
Kom æggene i kogende vand og kog i ti minutter. Pil dem og hak fint. Vend mayonnaisen og et par stængler plukket og hakket dild i. Smag til med karry, havsalt og sort peber.
Server på letristet brød strøget med lidt smør. Smør, ikke Møggården eller hvad det nu hedder.
Tror da helt sikkert at jeg skal prøve at komme dild i, det har jeg aldrig prøvet – og jeg elsker dild – så det kan kun være en succes :-D
Mange hilsner
Birthe
Ja, dild er godt. Krydderurter kan man i det hele taget ikke få for meget af.
Det kan jeg kun give dig ret i – og nu har jeg endelig fået mine egne til at vokse – mynten vokser så meget, så den er ved at vokse os over hovedet :-D
Mange hilsner
Birthe