Weinerei

I morgen den 26. oktober skyder den allestednærværende vinskribent Rasmus Holmgård sit nye madprojekt i gang og åbner dørene til Weinerei am Holsteinstraße.

Konceptet er vist af Berlinsk oprindelse og går i al sin enkelhed ud på, at man ved døren betaler den beskedne sum af 20,- kr. og herfor kan nyde et måltid mad med vin. Føler man, at aften har været mere værd, er man velkommen – men bestemt ikke forpligtet – til at lægge et ekstra beløb, når man går. Overskuddet vil gå til råvarer til næste arrangement.

For at støtte den gode idé, har jeg indvilliget i at stå for maden her den første aften. Og jeg håber, at jeg kan være med til at sætte en positiv bølge i gang.

Der er maximum plads til 30 mennesker, så hvis der ikke allerede er meldt fulde huse, må man skynde sig at melde sig til her, alternativt må man væbne sig med tålmodighed til et af de kommende arrangementer, der er planlagt til at skulle foregå den sidste mandag i hver måned.

Er du interesseret i at læse mere om konceptet, kan du her finde Spiselivs og AOKs artikler.

Leave a Reply