Foodpairing 1.1

I forbindelse med mit indlæg om foodpairing, har Martin Lersch kontaktet mig for at gøre opmærksom på food blooging eventen TGRWT, som han har iværksat på sin Khymos blog.

TGRWT står for They Go Really Well Together og er et forsøg på at få alverdens madbloggere til at deltage i eksperimenter med foodpairing.

Et fantastisk idé, der er værd at følge med og deltage i, hvis du er interesseret i foodpairing. Udfordringen i december måned består i chokolade og spidskommen.

Umiddelbart lyder det måske lidt skørt, men jeg smagte faktisk denne kombination allerede for et par år hos måske verdens bedste chokolademager Pierre Marcolini fra Belgien. Og det var der ikke noget skørt over. Et nærmere kig på de to ingredienser afslører da også, at de deler en kraftig citrusaroma.

Jeg vil i hvert fald forsøge at deltage i denne event og finde på en opskrift, som jeg kan overraske nogle julegæster med.

Hvis du ikke kender til Khymos, så er det en fantastisk ressource inden for molekylær gastronomi og bestemt en side, der er værd at se nærmere på, hvis du ønsker at vide mere om MG.

Leave a Reply