100 & Grøntsagsfestival

Med dette mit 100. indlæg vil jeg gerne gøre opmærksom på Grøntsagsfestivalen på Halmtorvet, lørdag den 29. august fra 10-18, hvor jeg og en række andre madentusiaster og kokke vil byde på smagsprøver med årstidens lækreste grøntsager.

Grøntsagsfestivalen er en del af den samlede madfestival Copenhagen Cooking, der for 5. år i træk fejrer “det nye nordiske køkken, vores madtraditioner og de gode råvarer.”

På Grøntsagsfestivalen kan du møde “Danmarks bedste grøntsagsavlere i et orgie af sæsonens danske avl – midt i højsæsonen. Du får mulighed for at se, røre grøntsager og tale med din grøntsagsavler. Madhåndværkere stiller op og tryller enkel mad ud af muldens magi, så du får sat smag på det grønne køkken og masser af madlavningsinspiration med hjem.”

Så puds smagsløgene og kig forbi Halmtorvet på lørdag. Vi krydser fingre for, at det lovede regnvejr lige driver uden om.

Leave a Reply