Der findes kun forkert påklædning

Måske er det en anordning som denne, jeg har brug for i morgen til Grøntsagsfestivalen, hvis det lovede uvejr holder stik. Her er god plads til både Jägermeister, Red Bull og is. Det skal nok få grøntsagssmagsprøverne til at flyde i en lind strøm trods stiv kuling.

Følte mig for øvrigt vanvittigt gammel, da jeg klikkede ind på Jägermeisters hjemmeside og opdagede, at de spiller heavy som underlægningsmusik. I min tid (den gang Milli Vanilli var store) var der ikke nogen lige linje mellem Jägermeister og heavy, nærmere mellem Jägermeister og folk der hed Preben og gik på bodega…hmm.

Men hvis du spotter et glimt af solen i morgen, så slå endelig et eller flere slag forbi Halmtorvet. Jeg står klar med både tomat, gulerod og blomkål.

2 Comments

  1. morten siger:

    Det gik da s…. godt! Super lækkere smagsprøver og specielt din trøffelmajo på friske tomater nød jeg smagen af resten af dagen.
    Der var høj sol da vi kom forbi, håber ikke I blev for hårdt ramt af den byge som ramte 2200 senere.

  2. admin siger:

    Ja, det kunne ikke være gået meget bedre. Masser af mennesker, lækre grøntsager, sol hele dagen (der var ikke nogen byge over Halmtorvet) kun lidt blæst, så…

    Og ja, både trøffelmayo’en og rygeostcremen var en stor succes. De var gode at have i baghånden…Tak for hjælpen.

Leave a Reply