Under construction

I forskellige stadier af absolut kaos har mit køkken set sådan her ud de sidste to måneder, hvilket har sat sin naturlige begrænsning for de kulinariske badutspring.

I går kunne jeg dog langt om længe indvie det nye køkken med det første aftensmåltid – en stor dag for den lille familie der var ved at være godt træt af take-away – og jeg regner derfor med snart at være på banen igen med nye opskrifter og eksperimenter.

I mellemtiden har jeg dog også indledt et blog-samarbejde med den online restaurantguide spiseliv.dk, hvor jeg på Maden på bordet fremover vil blogge primært om fødevarepolitiske emner, men også lave kogebogsanmeldelser og sætte fokus på nogle af Danmarks bedste fødevarer.

Den type indlæg vil der derfor nok ikke længere være så mange af her på godtsulten.dk, hvor jeg i stedet vil fokusere mere på opskrifterne.

Håber at I stadig vil læse med og kommenterer begge steder.

8 Comments

 1. Lasse siger:

  Et trangia og et gasblus, så kan man lave fantastiske ting. Ifølge nogle mennesker skulle en weber også være fantastisk til alt, havregryn med mælk, bøffer, æbleskiver, der er ikke det man ikke kan lave i en weber :)
  Mht. fødevarepolitik, så glæder jeg mig til at læse om den nye fedt-skat… hvad faen er det for en lorteskat?

 2. Godtsulten siger:

  Jeg kunne også bare have samlet murbrokkerne midt på gulvet og lavet et åbent ildsted… :-)

  Og ja, fedtskatten er ikke lige sådan at blive klog på…i det hele taget troede jeg, at vi var kommet videre fra den fedtforskrækkelse…men ak, sådan kan gå når politikerne fattes penge…

 3. Louilicious siger:

  Jeg stemmer for åbent ildsted!

 4. Dejligt at vide, at du igen snart er på banen – og jeg vil helt klart følge dig begge steder :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 5. Lone Andersen siger:

  Min hensigt er så absolut ikke at være nysgerrig, men måtte vi se billeder af det nye køkken?

  Venligst

  Lone

 6. Godtsulten siger:

  @ Birthe. Tak… :-)

  @ Lone. Det er ok, at være nysgerrig. Og jo, det kan da godt tænkes at jeg kan smide et par billeder op snart…mangler dog lige de sidste detaljer…

  Hilsen
  Rasmus

 7. Lone Kjær siger:

  Glæder mig til at følge dine skriverier på Spiseliv.
  Kh Lone

 8. Godtsulten siger:

  Tak Lone…

Leave a Reply