Støt en dygtig blogger

Min medblogger Nadia fra foodfanatic.dk deltager i en konkurrence, hvor prisen er et ophold på Ballymaloe Cookery School, som hun har drømt om at gå på i årevis. Med et prisskilt på 90.000 kroner for tre måneder, er det dog ikke muligt, medmindre hun vinder denne konkurrence.

Konkurrencen slutter om 3 dage, og alt man skal gøre for at støtte hende er at stemme på linket nedenunder og herefter på “like” knappen lige over hendes billede. Det tager kun to sekunder.

http://www.cheffactor.ie/content/competition-entries/delicious-thai-green-curry-chicken-and-sweet-basil

Lige nu ligger hun nummer to ud af cirka 350 deltagere. Og med lidt hjælp fra blog-kolleger og blog-læsere kan hun måske komme videre til finalen. Så hvis du har et øjeblik, ville hun blive rigtig glad for din stemme.

Leave a Reply