Tjener, der er en skorpion i min vodka!

Hvis Valentine’s Day ikke gik helt, som du havde håbet, bør du måske overveje at se nærmere på de afrodisitiske produkter fra det engelske firma Edible.

Her kan du f.eks. finde afrodisitiske perleslikkepinde lavet på rørsukker, essens af vild Madagaskar vanille og knust perle. Perler skulle eftersigende have været brugt længe i forskellige frugtbarhedsritualer i Kina og Japan, og sikre graviditet, når først man har spist dem.

Hvis det ikke er børn, kæresten er ude efter, men bare lidt bling eller lir, er der også en 24 karats guldslikkepind eller en skorpionvodka at finde.

Edible byder også på andre delikatesser, så som diverse spiselige insekter og orme samt verdens dyreste og mest sjældne kaffe: den særlige desmerkat kaffe.

Kaffen, der fremstilles på Sumatra, består udelukkende af bønner, der først er blevet spist af desmerkatten, og derefter skidt ud igen. Lokale indsamlere leder så efter de fordøjede bønner, der efterfølgende bliver ristet.

Denne lidt omstændelige proces gør, at der kun kan produceres omkring 500 kg om året. Resultatet skulle til gengæld være helt unikt, da bønnerne gennemgår en gæringsproces i kattens fordøjelsessystem, inden de altså bliver ristet. Og dette skulle give en særlig delikat smag “helt uden eftersmag!”, som de stolt annoncerer.

Heldigvis for os, står det britiske pund lavt i øjeblikket, så kaffen kan erhverves for ca. 3250,- kr. kiloet.

2 Comments

  1. Man kan få et stænk af kaffen i Mikkellers Beer Geek Brunch Stout Weasel, der netop nu er til salg i førende ølbutikker … Her er et indslag om den: http://programmer.tv2.dk/go/seneste/index.php/nodeId-19662428.html

  2. admin siger:

    Tak for tippet, den havde jeg ikke hørt om. Er ret sikker på, at jeg har stiftet bekendtskab med deres Beer Geek Breakfast, der så vidt jeg husker ikke kan anbefales til morgenmaden, hvis man planlægger at lave noget den dag…

Leave a Reply