Er det en ost, du har på armen?

Jeg har aldrig brudt mig specielt meget om tatoveringer. En enkelt tatovering står dog stadig dugfrisk i min hukommelse: Jennifer Lynchs tusch af en dampende kop kaffe.

Jennifer Lynch er datter af mit store filmidol David Lynch, og dem, der kan huske Twin Peaks, vil vide, hvorfor det lige var en kop kaffe, hun havde fået tatoveret.

Men det var nu ikke bare referencen til min 90’er yndlingsserie, der gjorde det til en über-cool tatovering. Det var også bare rart endelig at se noget originalt og noget helt andet end den sædvanlige viking-æstetik, der synes at præge den danske tato-scene.

Derfor stoppede jeg også op, da jeg faldt over de midlertidige tatoveringer med madrelaterede temaer fra Archie McPhee. Og ja, for mig gør det ikke noget, at den går af igen efter et par dage. Og havde der været en af et dødningehoved med pasta i kæften, så skulle knægten have haft den på.

Men nu da jeg først var blevet ført på sporet af mad på armen, kunne jeg ikke lade være med at søge lidt videre, hvor jeg også fandt disse fantastiske tatoveringer af en gris inddelt i slagterudskæringer og en gulerod.

Genialt…

Leave a Reply