Unika mysli

Jeg er ikke klar over hvorfor, men af en eller anden grund er der hasselnødder i stort set samtlige mysliblandinger. Jeg kan ikke lide hasselnødder og sidder derfor altid og piller dem ud.

Det tyske firma mymuesli har fået den geniale idé, at give folk muligheden for selv at blande deres helt egen økologiske mysli, så den udelukkende består af de ingredienser, man kan lide, og i det forhold man foretrækker.

Men selv om de kommer i en lækker “fjerboldsrør-indpakning,” så synes jeg hurtigt prisen bliver lidt pebret, og det kan vist heller ikke være særligt økologisk at få sendt mysli fra Tyskland i små individuelle pakker. Så hvorfor i al verden er der ikke et supermarked, der laver en mysli-stand, hvor man kan vælge mellem diverse forskellige kornflager, frø, tørrede frugter og nødder på samme måde, som man kan blande sin egen slikblanding i Blockbusters.

Jeg har set det i den amerikanske supermarkedskæde Wholefoods og det findes utvivlsomt også andre steder.

Irma har for nylig lanceret en serie af grødblandinger i smukt designet indpakning og helt i tråd med den moderne, nordisk mormormad, der er trendy i øjeblikket. Men jeg tror ærligt talt, at der ville være et større kundegrundlag for unika mysli.

2 Comments

 1. Tine siger:

  Helt enig, rasmus!!! Super ide… Sender du linket til din blog til Irma?? (eller SuperBrugsen – det er tættere på mig) Jeg elsker hasselnødder, men kan ikke lide rosiner og har derfor samme problem….

  Bland selv musli… Perfekt. Går det også som fredags-slik til ungerne?… Det kan det vel egentlig godt;-)

  Kh Tine

 2. admin siger:

  Hej Tine,

  Ja ok, hvis du ikke kan lide rosiner, så har du jo nærmest et endnu større problem end mig.

  Og sund fredagsslik til ungerne, det er da oplagt. Specielt, hvis de netop selv fik lov at blande…

Leave a Reply